fotovanmijnauto

Welkom bij “foto van mijn auto”. Wat dacht je van een professionele serie foto’s van je auto? Of het nu je eerste auto is, je getunde auto, je gepimpte, je klassieker, je sportwagen, je …..etc.etc. je bent er heel erg trots op. Wat is er dan mooier dan een foto van je heilige koe aan de muur!

Als je zelf foto’s maakt of je laat ze maken op een beurs, bijeenkomst of meeting heb je altijd een storende omgeving  met bomen, gras, tegels, personen, andere auto’s, kraampjes, vlaggen in de achtergrond etc.etc. Je auto kan dan nog zo mooi op de foto staan, het blijft een drukke toestand met al die storende factoren.

In onze Ligthart Studio maken wij een perfecte serie foto’s zoals ze ook in een fabrieksbrochure zouden kunnen staan. Waar het omgaat is de auto! Die komt er in zijn geheel op, maar ook natuurlijk je perfect gepoetste velgen, emblemen, je keurig onderhouden en misschien wel opgevoerde motorblok, etc.

Bel 038-4479734 voor een afspraak met Vakfoto van der Beek. Er zijn heel veel mogelijkheden. En om de prijs hoef je het niet te laten.

Hieronder enkele voorbeelden. Ook van motoren.

© 2017 vakfoto Van der Beek. Designed by dashdot.